Vinterläger i Storvreta 2-5 januari 2016

Du som spelat i SYWO eller varit på SMM:s musikläger på Ralingsåsgården och spelat i den mest avancerade orkestern – nu får du chansen att vara med om ett vinterläger för unga blåsmusiker. Detta är en nyhet; många har efterfrågat en fortsättning på Ralingsåslägret och nu kör vi igång med ett vinterläger!

Precis som på sommarlägren är vår målsättning är att ge ungdomar möjlighet att spela och trivas i en varm och välkomnande gemenskap byggd på kristna värden. Vi inleder och avslutar varje dag med morgonbön och aftonbön, och däremellan spelar vi, umgås, spelar lite till, äter och slappar till och med en stund ibland.

Vem får komma?

Du som någon gång har spelat i SYWO eller den avancerade orkestern på Ralingsåslägret är automatiskt välkommen.

Vi vill gärna ha fler deltagare än så – ta med en kompis som spelar! För de som inte varit med i SYWO eller på Ralingsås begär vi att de spelar på motsvarande nivå som den avancerade orkestern där. På ett ungefär innebär det att man är 13 år och uppåt, har spelat typ 4 år eller mer, kan läsa noter hyfsat väl, och i övrigt är självgående. Det finns inte instruktörer för alla instrument med på detta läger, och vi förväntar oss att de som deltar klarar att repetera på egen hand någon timme per dag. Vi har ingen övre åldersgräns.

Vilka instrument får komma?

Alla blåsinstrument samt slagverk och kontrabas/elbas.

Hur många orkestrar finns det?

En enda, stor orkester!

Vem är huvudman för lägret?

Svenska Missionskyrkans Musikkårer. Ordföranden Jan Blomgren är lägerchef.

Läs mer i anmälningsfoldern.

Ny konsulent

2.2Hej!
Mitt namn är Anders Lundin och jag har fått förmånen att börja arbeta som konsulent för SMM. Jag finns tillgänglig från tisdag 6 oktober.
I mitt arbete kommer jag stödja och hjälpa alla symfoniska blåsorkestrar, storband och brassband som är knutna till SMM, stora som små.
Alla frågor, önskemål och ideer är välkomna. Jag vill gärna få kontakt med just dig och din orkester. Lyft luren eller maila, tveka inte att ta kontakt.
Du når mig på tel 0735-459812 eller konsulent@smm.nu
Mvh/Anders