Dirigent/Ledarkurser 2017

Under 2017 kommer SMM och SBBF att samverka i dirigent- och ledarkurser vid fyra tillfällen under året. Man kan välja att delta i en eller alla fyra. Kurserna vänder sig både till den som inte har dirigerat förut men som vill pröva på och till den mångårige dirigenten som behöver nya impulser och inspiration.

Vi tar också med funktionen ledare och vänder oss till styrelsemedlemmar som vill utvecklas och inspireras. En väl fungerande orkester behöver ju bra organisatörer vid sidan av de musikaliska ledarna.

Som lärare deltar bland andra Torgny Hanson och Philip Harper. Övningsorkestrar kommer att finnas på plats. Kursledare är Berit Palmqvist och Anders Lundin.

  • 24-25 mars, Värnamo i samband med Lilla Brassfestivalen
  • 2-4 augusti, Jönköping i samband med Sommarmusikskolan
  • 24-26 september, Göteborg i samband med Pingstbrass blåsledardagar
  • 12-15 oktober, London, workshop och besök på The Nationals i Albert Hall

För mer info kontakta Anders Lundin konsulent@smm.nu