Brassweekend för dig mellan 13 och 30

Frälsningsarmén i Norrköping 18-19 november
Detta är en helg för dig mellan 13 till 30 år som vill spela brassbandmusik och växa i ditt lärjungaskap och förstå vad dessa två har med varandra att göra. Vi kommer att spela varierad musik, fördjupa oss i bibeln, bowla och avsluta helgen med en musikgudstjänst. Särskild inbjuden gäst är Kalle Ljungholm som kommer att hålla i andakter och bibelundervisning. Dirigent är Anders Beijer.

Tider
Incheckning sker på lördag morgon med start kl 9.00 men för dig som har långt att resa går det att komma redan på fredagskvällen. På söndagen beräknar vi att musikgudstjänsten med efterföljande fika är slut ca 18.00.

Logi och mat
Vi bor på Frälsningsarmén, Vattengatan 5, och man får själv ha med sig sovsäck och liggunderlag. Vill man bo på annat boende i stan får man bekosta detta själv men vi bistår gärna med rekommendationer på vandrarhem eller hotell. Alla måltider äter vi tillsammans på kåren.

Kostnad
Kostnaden för helgen är 400 kr/deltagare och i detta pris ingår mat, logi på kåren och bowling. Du får mer information om hur och när du betalar när du anmält dig. Sök gärna fondmedel för avgift och resekostnad.

Anmälan
Anmäler dig gör du via mailadress: anders.beijer@fralsningsarmen.se (senast 22/10). Uppge då följande information:

– Namn
– Ålder
– Vilket/vilka instrument du spelar
– Hur länge du har spelat
– Allergier/specialkost
– Om du önskar ankomma redan på fredagen
– Kontaktuppgifter till dig och närmast anhörig

För ytterligare frågor kontakta Anders Beijer på telefon 073-920 64 93 eller på mailadressen ovan.