SMM:s Miniblåsledarträff 20- 21 september

Efter förra årets lyckade helg kommer nu en till miniblåsledarträff!

Vi kommer att
 få höra Carina Bigelius berätta om sitt arbete med miniblås och integration i Enköping
 utbyta erfarenheter, tankar och idéer
 diskutera svårigheter
 tipsa varandra om noter och övningar (ta med instrument och noter)
 andaktstankar

Det kommer finnas mycket tid till diskussioner så ta med dina funderingar, frågor och tips. Och ta hemskt gärna med noter! Alla behöver vi väl repertoartips. Innehållet under helgen formar vi mycket tillsammans. Förhoppningsvis blir det en givande träff där vi åker hem till orkestern påfyllda med inspiration!

Tid och plats
Lextorpskyrkan i Trollhättan 20- 21 september. Drop-in och mat mellan kl 18-19 under fredagen och vi avrundar efter lunch på lördagen ca kl 1430. Några sovplats kan ordnas, säg till vid anmälan om så önskas. Kostnad: mat till självkostnadspris

Frågor och anmälan
Emma Bengtsson, emma@uhlin.se, 0709-26 22 82