Konsulenten informerar…

Hej alla blåsarvänner!

Jag heter Anders Lundin och har sedan den 6 oktober förmånen att jobba som konsulent i SMM. Min uppgift är att stödja och hjälpa alla orkestrar som är anslutna till SMM, Svenska missionskyrkans musikkårer. Jag kommer att jobba för SMM på 50%. Resterande tid spelar jag euphonium i GWO, Göteborg Wind Orchestra eller Göteborgsmusiken som orkestern hette förr.

Jag är uppvuxen inom Frälsningsarmén i Jönköping men flyttade till Göteborg efter lumpen. Sedan 90-talet är jag engagerad i Betlehemskyrkan i Göteborg och har dirigerat musikkåren där under flera år.

Kontakt:

Jag vill gärna få kontakt med alla orkestrar och ensembler inom SMM. Jag har börjat söka kontaktpersoner via telefon men eftersom matrikeln inte är helt korrekt så har jag svårt att få fram vissa kontakter och telefonnummer.

Vill ni ta kontakt med mig så når ni mig på telefon 0735-459812 eller mail konsulent@smm.nu

Jag kommer gärna till er som t ex resurs på en övningshelg eller liknande. Har ni tankar om hur ni vill använda mig så är det bara att höra av sig.

Hemsida:

SMMs hemsida håller på att få en uppfräschning och tanken är att den ska få en viktig roll för informationsspridning. Adressen är www.smm.nu

Facebook:

Vi har också en facebookgrupp som ni gärna får gilla och använda er av. Skicka info till mig så lägger jag upp reportage om konserter, resor mm. Sök på: Svenska missionskyrkans musikkårer

Musik:

Jag kommer att försöka samla gudstjänstmusik för blåsorkester på något sätt. Jag har förstått att många orkestrar saknar just detta. Många inom SMM har genom åren gjort egna arrangemang på psalmer mm. Detta är jag intresserad av att få info om. Jag har redan talat med flera dirigenter och arrangörer om detta. Detta kommer att sammanställas på hemsidan. Här har ni sedan möjlighet att låna, byta eller på annat sätt få tillgång till musik som passar för Gudstjänst. Detta går säkert att utveckla så småningom… Ni som har egna arr på musik skickar en sammanställning till mig så ska jag se till att alla kan få tillgång till detta.

Har ni andra idèer som ni vill att jag ska jobba med så hör ni av er!

Tillsammans kan vi göra något bra!

Anders Lundin, Konsulent SMM