SMM samarbetar med SOF och GWO!

SMM presenterar ett samarbete med SOF, Sveriges Orkesterförbund och GWO, Göteborg Wind Orchestra.

Nu har ni som SMM medlemmar chansen att vara med om två inspirerande dagar i anrika Kronhuset i Göteborg. Ni är välkomna som grupper eller som enskilda musikanter. Samma kostnad gäller SMM som SOF medlemmar.

Välkomna till två Blåsiga dagar och Orkesterträffen i Göteborg!

 

Blåsorkesterträff Göteborg
22-23 januari 2016
Ett samarbete mellan SOF, Kultur i Väst och Göteborg Wind Orchestra (GWO).
Blåsare och slagverkare! Det är återigen dags att hälsa välkommen till två dagars
intensivt musicerande. Många musikanter, bra musik och kvalificerad ledning! Vid träffen 2015 var vi ca 70 amatörerer tillsammans med GWO:s orkester
Orkesterträffen är ordnad som en kurs för inspiration och utveckling. Kursen leds av Jerker Johansson, GWO chefsdirigent, samt stämledare ur GWO. Repertoaren är omväxlande med både kända och okända låtar. Inget är svårare än att alla ska kunna hänga med!
Plats
Kronhuset, Göteborg, GWO:s hemmascen
Kronhuset är beläget utmed Postgatan med lämpliga parkeringsplatser i Nordstans parkeringshus eller parkeringen mittemot Casino.
Tid
Fredag 22/1 kl. 17 30 – 21 00
Lördag 23/1 kl. 10 00 – 17 00
Under eftermiddagen hålls årsmöte för Sveriges Orkesterförbund Västra Götaland. En intern
avslutningskonsert för anhöriga och andra intresserade hålls kl.16.15.
Pris
500 kr per person. För icke medlemmar i SOF är kostnaden 600 kronor. Fika med smörgås och frukt ingår. Vid fler än fem från samma orkester blir kostnaden 400 kr per person. Betalning sker genom insättning på SOF Plusgiro 86 15 79-1 samtidigt med anmälan. Tänk på att det här kan vara en lämplig uppmuntran för yngre orkestermedlemmar! Betala hela eller del av avgiften.
Anmälan senast den 17 januari med de deltagande musikanternas namn, adress, orkester och instrument till Johan Pettersen, Dyrtorpsvägen 13, 458 30 Färgelanda eller e-posta till johan.pettersen@tele2.se. Det går också bra att ringa på telefon 072-5040604.
Önskas övernattning hjälper vi till att fixa hotellrum.
Betalningen ska göras senast den 19 januari till plusgiro 86 15 79-1.
– (helst så fort som möjligt!)
Välkomna!
SOF Västra Götaland
Gn/Johan Pettersen