SMM på Kyrkokonferensen!

IMG_1249

Bors Brassband underhåller inför Diakonias 50års jubilèum.

IMG_1248

Konferensorkestern och Bors Brass Band spelar ett knippe melodier ur Jesus Christ Superstar. Vilket Sound…

Helgen 5-7 maj deltog SMM på Equmeniakyrkans kyrkokonferens med 2 grupper. Bors Brass Band samt en Konferensorkester som bestod av musikanter från GUSB, Uppsala, AM Blås, Linköping och Ansgarskyrkans musikkår från Västerås.

Konferensorkestern spelade på torsdagens inernationella gudstjänst. Här spelades blandannat Världens ljus av Dean Goffin samt 3 rykande färska arrangemang av David Glänneskog tillsammans med kören. Eyes on tomorrow, Slutpsalmen ur den Nicaraguanska bondemässan samt Lalehs Goliat.

På fredagen deltog båda grupperna i Diakonias 50års jubilèum i Immanuelskyrkan. Även här tillsammans med Konferenskören under ledning av Carin Åkesson.

Bors Brassband gjorde en storartad insats under Sändningsgudstjänsten på lördag kvällen där man bland mycket annat spelade ett fint arrangemang med sångsolist av Jacob Törefors på psalmen, O Store Gud!

SMM tackar alla medverkande för bra insatser!

Nu siktar vi på nästa projekt!

Konsulenten