Styrelsen 2018

 Jan Blomgren, ordförande Jag heter Jan Blomgren, och är ordförande sedan januari 2015. I detta sammanhang är jag ett svart får – jag spelar nämligen inget blåsinstrument själv, utan är från början organist och körsångare. Jag kom in i blåsmusiken som kaplan för Ralingsåslägret. Numera är jag även lägerchef, samt leder SYWO tillsammans med Leif Pettersson. Jag är ordförande i Lyckebokyrkan i Storvreta en mil norr om Uppsala. Till yrket är jag VD för konsultföretaget INBEx och ger goda råd om kärnkraft till företagsledningar, regeringar och myndigheter globalt.
 Ulrik Lundqvist, ledamot Min första kontakt med SMM var under 80-talet, då sommarmusikskolor och ungdomsbrass var mycket viktiga för mig. Jag satt med i SMM-styrelsen några år i början på 90-talet och jag är nu åter med där sedan våren 2012. Efter uppväxt i Missionskyrkans Brassband i Värnamo driver jag nu brassverksamhet i Bor, mest med fokus på barn och ungdomsverksamhet. Har varit inblandad i hjortsbergalägret under ca 10 år. Arbetar med IT-system och personal inom sågverksindustrin.
 Annika Blomgren, kassör Jag heter Annika Blomgren och spelar i Gamla Uppsala Symphonic Band (GUSB) och Österledsbrasset. Mitt SMM-engagemang består förutom styrelsen av sommarmusikskolan på Ralingsåsgården och SYWO. Jag är även engagerad i Österledskyrkans musikskola i Gamla Uppsala.
 Andreas Lundin, ledamot Uppvuxen i Betlehemskyrkans Musikkår, Göteborg där jag började spela baryton år 2000. Har efter detta spelat euphonium och till slut hamnat på dirigentpulten hösten 2012. Under flera år har jag deltagit i SMM:s sommarmusikskolor i Hjortsberga och Jönköping, både som deltagare och på senare år instruktör och dirigent.
 Emma Uhlin, sekreterare Mitt namn är Emma Uhlin och jag har suttit i SMM:s styrelse sedan 2012. Jag bor i Arvika där jag jobbar som pianolärare på en gymnasieskola och pluggar parallellt med det till kantor på Hjo folkhögskola. Min musikaliska uppväxt har jag haft i Allianskyrkans musikkår i Jönköping där jag spelade kornett under många år. SYBB och sommarmusikskolor har också varit en stor del i min brassfostran. Sedan jag flyttat till Värmland har det mest varit flygelhorn för min del och då i Torsby brass. Till sommaren 2016 kommer jag lämna Värmland för en liten by utanför Trollhättan. Vad nästa blås-äventyr blir för min del återstår att se nu när jag flyttar söderut igen.
Malin Arup, ledamot Jag kom först i kontakt med SMM när jag som artonåring började spela kornett i SYBB. Sedan dess har jag varit i kontakt med SMM i många olika former och har till exempel spelat med Betlehemskyrkans musikkår i Göteborg och varit ledare för deras minibrass GYBB. Jag har också varit ledare på Hjortsbergalägret och är nu en av lägercheferna. Till vardags spelar jag i Tingvallakyrkans musikkår i Karlstad och arbetar som gymnasielärare.
Rebecca Toth, ledamot