Styrelsen 2019

 Jan Blomgren, ordförande Jag heter Jan Blomgren, och är ordförande sedan januari 2015. I detta sammanhang är jag ett svart får – jag spelar nämligen inget blåsinstrument själv, utan är från början organist och körsångare. Jag kom in i blåsmusiken som kaplan för Ralingsåslägret. Numera är jag även lägerchef, samt leder SYWO tillsammans med Leif Pettersson. Jag är ordförande i Lyckebokyrkan i Storvreta en mil norr om Uppsala. Till yrket är jag VD för konsultföretaget INBEx och ger goda råd om kärnkraft till företagsledningar, regeringar och myndigheter globalt.
 Jonathan Wickström, ledamot
 Annika Blomgren, kassör Jag heter Annika Blomgren och spelar i Gamla Uppsala Symphonic Band (GUSB) och Österledsbrasset. Mitt SMM-engagemang består förutom styrelsen av sommarmusikskolan på Ralingsåsgården och SYWO. Jag är även engagerad i Österledskyrkans musikskola i Gamla Uppsala.
 Emma Uhlin, sekreterare Mitt namn är Emma Uhlin och jag har suttit i SMM:s styrelse sedan 2012. Jag bor i Arvika där jag jobbar som pianolärare på en gymnasieskola och pluggar parallellt med det till kantor på Hjo folkhögskola. Min musikaliska uppväxt har jag haft i Allianskyrkans musikkår i Jönköping där jag spelade kornett under många år. SYBB och sommarmusikskolor har också varit en stor del i min brassfostran. Sedan jag flyttat till Värmland har det mest varit flygelhorn för min del och då i Torsby brass. Till sommaren 2016 kommer jag lämna Värmland för en liten by utanför Trollhättan. Vad nästa blås-äventyr blir för min del återstår att se nu när jag flyttar söderut igen.
Malin Arup, ledamot Jag kom först i kontakt med SMM när jag som artonåring började spela kornett i SYBB. Sedan dess har jag varit i kontakt med SMM i många olika former och har till exempel spelat med Betlehemskyrkans musikkår i Göteborg och varit ledare för deras minibrass GYBB. Jag har också varit ledare på Hjortsbergalägret och är nu en av lägercheferna. Till vardags spelar jag i Tingvallakyrkans musikkår i Karlstad och arbetar som gymnasielärare.
Rebecca Toth, ledamot