Dirigentkurs 2023 är på planeringsstadiet. info kommer här.

Här kan dagens och framtidens dirigenter få nya kunskaper och hitta inspiration! Kursen är till för alla dirigenter, från nybörjaren till den erfarne ledaren.

Fler och bättre dirigenter behövs för att ta våra orkestrar och blåsmusiken in i framtiden. Vi jobbar i tre nivåer och utgår från den kunskap som var och en av deltagarna besitter. Nybörjarnivån vänder sig till dig som vill lära dig grunderna och bli säkrare som dirigent, fortsättningsnivån vänder sig till dig som redan dirigerar men vill utvecklas och lära dig mer, och den avancerade nivån vänder sig till dig som har flera års erfarenhet av dirigering och behöver ny inspiration. Vi ger dig tipsen du behöver för att ta nästa steg!

Vi samlas under tre helger under året. Vi kommer att ha övningsorkestrar på plats under alla samlingar. Vi kommer också att ha gästföreläsare som delar med sig av sina kunskaper. Deltagarna får sista helgen visa upp sina nya dirigentkunskaper på en examenskonsert.

Huvudinstruktör är Emil Björklund. Kursledare är SMM:s konsulent Anders Lundin. För mer information, kontakta Anders Lundin på konsulent@smm.nu eller 0735-45 98 12.

Pris
Kostnad för alla helger inklusive bland annat mat, instruktörer och kurslitteratur är 4 500 kr för SMM-medlem och 6 500 kr för ickemedlemmar. Boende under kursen erbjuds i olika prisnivåer.

Vi har på grund av pandemin endast kunnat genomföra de två första delarna av dirigentkursen 2020.

Avslutning på 2020 års dirigentkurs hålls i Göteborg 19 – 21 mars 2023

Detaljerad information
Läs mer om träffarnas upplägg och de tre nivåerna i det här informationsbladet.

Anmälan
Anmäl dig till dirigentkursen i det här formuläret…